Tysk solcelleteknologi sikrer en sikker investering

Solarenta Solenergi ApS leverer solanlæg i alle størrelser, enten til egen montage eller til opstilling og montering af vores service - team

Vi finder lige nøjagtig den rigtige løsning til dit strømbehov!

I flg. dansk lovgivning af December 2010 kan man som forbruger, hvis man producerer mere strøm end man lige på det tidspunkt bruger, lagre strømmen ud på el-nettet. Faktisk løber din strømmåler baglæns. Når så solen ikke skinner og man ikke producerer strøm, kan man hente strømmen tilbage og det både dag og nat. 

Se lovgivning

Denne regel er begrænset med 6 kWp. Hvis der produceres mere strøm end man bruger,  kan man sælge den overskydende del til 0,60 Kr pr. kWh. Om dette kan svare sig skal vi i fællesskab regne på. Det er vigtigt at du i fællesskab med os bestemmer lige den rigtige størrelse på dit solanalæg, så økonomien holder.

Se nettomålerordning 

Hvorfor holder din økonomi:

Prisen til EL - forbrug stiger og stiger. I de sidste 25 år er prisen på EL steget i gennemsnit på 6% pr. år. Og, der der er ingen indikationer på at prisen på EL vil falde i de næste år. Prisen er afhængig af mange faktorer ikke mindst af prisen på primærenergi på det internationale marked og af forretnings kulturen fra EL - selskaberne.

Ved installation af din egen strømforsyning med et solcelleanlæg på dit tag fastlåser du din EL - pris. Du sikrer dig at du får strøm til den helt rigtige pris for dig. Efter at du har betalt dit anlæg er dit forbrug af strøm faktisk gratis.  Det danske folketing vedtog også i December 2010 endnu en ny lov, hvor du som privatmand kan afskrive dit solaranlæg med op til 25% degressivt, atså af restbeløbet.

Derfor kan du, afhængigt af din skatteprocent betale dit Solanlæg på en størrelse af  f.eks. 6 kWp tilbage over et tidsrum af 6-8 år. Derefter er din strøm fuldstændig gratis!


Stil et spørgsmål til                 
Solarenta_LOGO_V3.png
  • Lovgivning og tilskud
  • Lovgrundlaget for nettomålerordningen
  • Privat skatteordningen  
  • Erhverv skatteordningen
  • Solcelleanlæg i institutioner
  • Størrelsen på et anlæg
  • Nybyggeri
  • 6 kWp solcelleanlæg i etageejendomme


Name*
Your E-mail*
Message*
CAPTCHA
CAPTCHA
Type the letters you see on the picture*